PUMA X KSO

Architects Of Run

Film
Kampagnebilleder
Stillbilleder

PUMA x KSO

Puma running performance

Kaisersport har siden 2019 arbejdet på at udvikle en ny running performance sko i samarbejde med Puma. De har tegnet, slebet, testet og udviklet – og vi har lagt en visuel linje for lanceringen sammen med Puma. 

Kampagne skulle både bruges i ind-og udland, og der blev valgt en skandinavisk approach til et globalt marked. Vi skulle stadfæste forbindelsen til de Nordiske lande, som blev gjort i valg af location og især et dansk speak der blev beholdt (men oversat) til den globale kampagne i USA. 

Udover koncept, pre, produktion har vi post produktionen selv varetaget at skrive speak samt designe lydbilledet fra bunden og indspillet det. 

 

Afspil video
FILM

København blev spærret af. ..

Når der skal filmes i den store kaliber får Faceoff Mediahouse nogle gange lov til, at spille lidt med musklerne. Til denne produktion blev det i form af at spærre en større vej af, ændre en busrute, skabe et større regnvejr, affyre enorme mængder røg – og forklare alt sammen når forbipasserende og naboer bliver forstyrret eller forskrækket. Tilladelser, tilrettelæggelse og det pæne snakketøj, er noget vi har helt tjek på. 

Puma x KSO produktionen blev filmet over to hele dage, på seks forskellige locations i de helt tidlige, og de helt sene timer på døgnet. Heldigvis for os, var de to modeller venner af huset, og de ydede en kollosal indsats i ekstrem kulde, regn og mørke. Hele produktionen indkapsler det at lave film/billeder, en fuldstændig vild og hård produktionen, fyldt med magi og magiske stunder.