Gymnastik­højskolen i
ollerup

Et klenodie med traditioner i nye klæder

Projektopstart: 2021 – nu

Vi har oplevet et samarbejde præget af faglighed, iderigdom og nærvær.
FACEOFF har forstået at navigere mellem fornyelse og forståelse af vores traditionsbundet højskole.
Processen har således været en vekselvirkning mellem vores ønsker/drømme og FACEOFFs kyndige vejledning.
Særligt er deres evne til at sætte sig ind i vores behov og udtrykke det gennem billeder og video helt eminent.

– Thomas Dissing, forstander

Full service

Respekt for de gamle dyder

Et århundrede med gymnastik

Udfordringen med gymnastikhøjskolen i Ollerup ligger ikke i at servicere og opnå resultater. For mange kender skolen, for det den er: Den første gymnastikhøjskole i Danmark, med en lang række traditioner, der er kommet for at blive. 

Og det er heri i den virkelige udfordring består. For hvordan transformere man ægte følelser – de følelser, man ikke helt kan sætte ord på? De helt specielle følelser, som de fleste af os får, når man besøger et sted, man virkelig holder af.

Vi er derfor gået til opgaven med stor respekt for historien som rummer gymnastikhøjskolen i Ollerup, når vi har udviklet ny visuel identitet, ny hjemmeside, print materiale, video-, billede- og tekstmateriale. Alt sammen med dét fælles formål at sikre en vedvarende og stærk position over for det kommende højskolesegment.

 

Ny hjemmeside med respekt for det gamle

Hjemmesiden

Vi har udviklet en ny hjemmeside til Gymnastikhøjskolen i Ollerup, der favner bredt, og samtidig gør brugerrejsen så simpel som muligt.

Hjemmesiden hovedformål er at engagere kommende elever på skolen, til at vælge mellem 7 linjer fordelt på et forårs- og efterårsophold. Det kan være en svær beslutning, hvorfor hjemmesiden er spækket med indhold, så kommende elever tager en velovervejet beslutning

Det sekundære mål med hjemmesiden er at sælge korte kurser med titler som ‘Familiehøjskole’, ‘Aktive seniorer’ og ‘Fyn er fin’ 

Afspil video

Farverne blev en vigtig del af den nye DNA

VISUEL IDENTITET

Vi har skabt en ny visuel identitet til Ollerup, som omfatter en ny farve palette, en ny fotostil, grafiske elementer og logo i fornyet farver. Den bruges på kryds og tværs af forskellige platforme.

Med en strategisk funderet identitet kan Ollerup, der har eksisteret i over 100 år, styrke sig som brand, med en tydelig visuel DNA. Som indrammer og formidler Højskolen, som værner om sin historie, men stadig omfavner fornyelse.

Afspil video
film

Kan du mærke det, på den anden side af skærmen?

Ægte følelser

Som tidligere beskrevet er det en stor beslutning, om man skal på højskole eller ej. Det er ikke nok at vise fine faciliteter og lækre fordele. Det skal kunne mærkes på den anden side af skærmen. Vi ligger derfor stor vægt på, at kommende elever skal se og høre om oplevelsen fra eleverne selv. Med ægte følelser, og filmiske virkemidler der forhåbentlig bryder gennem skærmen. 

Der testes!

digital performance

Det er ingen hemmelighed at konkurrencen bland de danske højskoler er stor. Det er derfor vigtigt, at vi tester content af, inden vi bruger annoncekroner. Hvilke USP’er og ESP’er virker på de forskellige målgrupper, og hvordan skal det grafisk stilles op? Det får vi svaret på, når vi årligt afholder fokusgrupper for kommende, nuværende og ‘gamle elever’. 

Det er vigtigt, at vi ikke stiger os blinde egne antagelser, men i stedet tester koncepter, for at finde frem til dem, der virker, og dem der ikke gør. 

Billeder

Traditioner møder nutiden

Aktivitet og omgivelser i fokus 

Med fare for at vi modsiger os selv, så ligger vi hovedsageligt  vægt på aktivitet og fysiske ramme på billedsiden. Det gør vi, fordi Ollerup Gymnastikhøjskole har noget at byde på. De naturskønne omgivelser blandet med de gamle og bevaringsværdige bygninger skaber noget helt unikt, når det transformeres til billeder. Men inden det når frem til beskueren kommer de et smut forbi den visuelle identitet, hvor elementer sikrer et nutidigt og udtryk. 

Projekter