PUMA Sportsstyle

Moderne streetwear med et twist

Film
Kampagnebilleder
Stillbilleder

PUMA x FACEOFF Media house

Berlin som baggrund

Efter tre produktionsdage i Berlin, sluttede en større logistisk og kreativ process med et Sportsstyle shoot. 

I løbet af dagen havde seks forskellige verdenstjerner besøgt fire forskellige locations, fået taget tusindvis af billeder, hoppet, kastet og spurtet til tre forskellige kameraer. Det var ikke helt slut endnu for Paul Drux og Fabian Wiede, der skulle stille op i aftentimerne i indre Berlin. 

Til skue for et væld af fans, hertil mørke, regn og kulde blev der produceret både film og billeder, i samarbejde med den tyske hovedafdeling. 

Weissbier og Wurst.

Fælles for alle PUMA atleter (efterhånden rigtig mange) vi har arbejdet med er at de alle er de mest jordnære mennesker.
Fælles for alle produktioner er at vi som produktionshold sætter stemningen for dagen. På papiret er alle produktioner tæt på en umulig opgave, når der skal tages både film og billeder, af så mange sko, på så mange atleter i så forskellige settings – på ekstrem kort tid.

For at det bliver en god dag, og atleterne ikke mærker presset, bliver stemningen altid dirigeret som var det et orkester. Der jokes, der grines, vi udfordrer spillerne, tager dem under vores vinger og leder dem hen på samtaler om hvor man kan få den største og bedste Weissbier eller Wurst – fremfor skynd dig at klæde om, du har travlt.

Vi er bundseriøse og fokuserede, men tilgangen er at skabe en løs, humoristisk og fri arbejdsdag for de professionelle atleter, som ikke altid drømmer om bruge deres fridage på at lege modeller.

Vi har erfaret at ved at tale, og præge dagen med grin og fokus på andet end sport, går alting lidt nemmere, og er lidt sjovere for alle. Det kan ses på både billeder og film, at atleterne har været tilpas og i godt humør.