Agerskov
Ungdoms­skole

Efter 34 interviews, 5000 billedfiler og 100GB data udsprang en ny retning for Agerskov Ungdomsskole

Projektopstart: 2019 – nu

For ca. fem år siden stod vi i en mindre krise – vi manglede elever.

Med selvransagelse og et møde med FACEOFF Media House fik vi vendt situationen,
så vi i dag har en fyldt skole og kan melde alt udsolgt de kommende år. FEDT! 

– Lars Kristensen, forstander

Full service

Vi hæver barren for den digitale tilstedeværelse og positionerer Agerskov Ungdomsskole i et benhårdt efterskole marked

Ny vin på nye flasker

Med udgangspunkt i en ny og nutidig visuel identitet, der sikrer kommunikation i øjenhøjde, skabte vi en hjemmeside med tydelige call to actions, lead-magnets og video content der tager afsæt i de unges verden med forældrene på sidelinjen.  

 

Når først kommende elever har set skolen, ender det i 80 procent af tilfældene med, at de skriver sig ind. Derfor er missionen antallet af besøgende skruet helt op!

Hjemme­siden er en digital lead-magnet, der favner 50+ valgfag

Hjemmesiden

Hovedformålet med websitet/hjemmesiden at skaffe leads/besøgsdags tilmeldinger, som efterfølgende behandles via e-mail automation. To tydelige call to actions er konstant synlige på hjemmesiden: Bliv elev og Book en rundvisning. Disse er vigtigste bløde konverteringer, der kan foretages på hjemmesiden.

WordPress
Contact form 7
Active Campaign 

Afspil video

Farverne blev en vigtig del af den nye DNA

VISUEL IDENTITET

Den visuel identitet er udviklet med udgangspunkt i SKAM universet. En svensk ungdomsserie, der i 2018 var hyper aktuel og lagde an til de 90’er vibes, vi stadig ser i dag. Det banede vejen for de pastelfarver og gradients, der er gennemgående for designet.

 

De nyudviklede grafiske elementer sikrer konstant fornyelse, da de kan kombineres på et utal af måder. Farverne skaber er et modigt valg og skaber blikfang i en efterskole verden, hvor det kan være svært at se skoven for bare træer.

Afspil video
film

De unge skal kunne spejle sig i det content, der produceres

A lot of content…

Og netop derfor testede vi content og interviewguides af på nuværende elever på efterskolen, inden produktionen gik i gang. Et resultat heraf er f.eks., at der ikke findes lærere i nogle af de video produktioner, vi har lavet.   

  • 10 linje film 
  • 55 film til online annoncering 
  • 17 film til virtuel rundvisning 
  • 200+ billeder
Afspil video

Annoncer og organisk indhold går hånd i hånd

digital performance

I et stadig konkurrencepræget marked, hvor unges opmærksomhed er eftertragtet, er det vigtigt med en digital tilstedeværelse på alle platforme. Af flere omgange har vi afholdt SoMe kurser for skolens medarbejdere, så de føler sig godt rustet til opgaven. For organisk indhold er bedst, når det kommer kilden selv. 

Desværre er organisk indhold ikke nok. Vi har derfor vendt bunden i vejret på værktøjskassen og brugt de fleste.

ACTIVE CAMPAIGN //
FACEBOOK ANNONCERING // INSTAGRAM ANNONCERING // GOOGLE ADS OG DISPLAY // SNAPCHAT // ZAPIER // GOOGLE ANALYTICS // FACEBOOK ORGANISK // INSTAGRAM ORGANISK