Puma

hvem er vi?

Vi er et fremadstormende team, nogle unge og fandenivoldske, andre ældre og jordnære – alle med en utæmmet og iver skabertrang. Sammen arbejder vi på at skubbe kreative grænser og retninger. Vi besidder en umættelig sult og et drive på at skabe oplysende, underholdende og værdiskabende produktioner. 

Vi er konceptmagere, fotografer, klippere, digitale strategikere, selvudnævnte poeter og it nørder der også går under navnet eksperter. Vi er adhd superhelte der skyder med løs og fast krudt, vi er familiefædre der smører madpakker før solen er stået op, vi er dem med både fine uddannelser og dem der ingen har, vi er de unge der går sidelæns hjem kl 04.00 fra bodegaen og de gamle der sidder med Malaco mix til Vild Med Dans fredag aften.

Mindset

Vi gør det vi er bedst til, men tør bevæge os ud i uvant territorie. 

Vi asfalterer på daglig base, vi eksperimenterer, vi fejler og vi sejrer. Vi udfordrer hinanden og vi tør udfordre vores partnere. Vi tegner, fortæller, skriver, skitserer, redefinerer og eksekverer. Vi tænker i mennesker og historier før profit og profiler og påvirkes ikke af glimmer, glamour eller gevinster. For os handler det om at skabe noget unikt, hver gang, til alle partnere. Altid sammen og altid i øjenhøjde.  

Vores baser

SVENDBORG Munkestræde 3 // 5700 Svendborg

KØBENHAVN Øster Farimagsgade 79 // 2100 København Ø

SKANDERBORG Vestergade 14 // 8660 Skanderborg

Team
FACEOFF

Vi er et arbejdsomt team af legesyge individer der tilsammen skaber den fulde plade, i et full service selskab. Vi en blandet skare af individer der i fællesskab er skarpere end hver for sig, men i besiddelse af hver vores kompetencesæt. Alle er drevet af samarbejdet med andre mennesker, de gode historier, de vigtige fortællinger og de der kan skabe værdifuld, og målbar effekt for vores partnere.