The
boyband tour

En storslået Danmarksturne, et kæmpe show i et hæsblæsende pop univers og en tur ned af memory lane med tidernes mest ikoniske hits.

Projektopstart: 2019 – 2022

Billeder
Video
Website
Annoncering
Strategi
SOME indhold

“Jeg har prøvet rigtig meget i mit liv, men det her… Det er det vildeste jeg nogensinde har oplevet.”

– Silas Holst efter The Boyband Tour premiere

Storytime

En vild idé

Skabelsen

I 2019 fik vi opgaven om at tage del i at skabe og formidle en helt ny hybrid mellem teater og koncert.

En ny koncertoplevelse skabt af Silas Holst der med sig har fire af Danmarks største musical – og teater performere. Kasper Staal Jørgensen, Kim Ace Schjerlund, Sune Verdier, Jeff Schjerlund, Anders D. Jensen mfl er ligeledes bagmænd og kreatører bag showet. 

En storslået Danmarksturne, et kæmpe show i et hæsblæsende pop univers og en tur ned af memory lane med tidernes mest ikoniske hits. 

Afspil video

“The Boyband Tour balancerer overlegent selvironi og begejstring for ørehængende popmusik.

Med ”The Boyband Tour” inviteres publikum med til en nostalgifest,
hvor man både kan grine af de gakkende personskildringer
og for fuld hals skråle med på de kendte boyband-hits.”

– Jyllands Posten 7.dec. 2022

Full service

Website, storskærmsproduktion, annoncering, musikvideoer, SoMe content og meget mere.

Retning

Vi har varetaget hele den visuelle palette i form af hjemmeside, musikvideoer, billeder, plakater, merchandise og den 2 timer lange storskærmsproduktionen til selve showet.

Udover det visuelle arbejde har Faceoff Mediahouse lagt den strategiske retning – og varetaget annoncering, website, SoMe og billetsalget til hele Danmark. 

The Boyband Tour har været en kæmpe opgave, en narrativ og teknisk udfordring som aldrig før stillet og et væld af barrierer der skulle brydes før Danmark kendte til, og forstod konceptet. Ved kontinuerligt at skarpskyde med content til landet, i en bred variete af typer men altid i højeste kvalitet og med et islæt af underholdning fangede Danmark ideen. Allerede da Danmarksturneen startede, var det en af de bedst sælgende shows i hele landet.   

Anmeldelsen

6/6 stjerner

Mod stjernerne

To år efter projektstart er The Boyband Tour et af de bedst sælgende shows i Danmark og har høstet hele 5×6 stjerner og 2×5 stjerner fra anmelderne.