Ceramic speed

"Made in Denmark" campaign

Projektopstart: 2019 - nu

Kampagnebilleder
Stillbilleder
Video

MADe in denmark

Ceramic Speed x Tour De France

Forbindelsen 

Til den 109 udgave af Tour De France, med start i København havde den førende producent inden for kuglelejer til cykelsport et ønske om at synliggøre deres tilstedeværelse i Touren.

Ceramic Speed udviklede en specialdesignet OSPW Aero med et Dannebrog på siden, som hele 5 teams cyklede med under hele Tour De France.

Faceoff Mediahouse havde til opgave at visualisere den nye Aero via film, billeder, lyd og speak og skabe forbindelse mellem produkt, virksomhed og Tour De France i Danmark. 

Afspil video
film

Den samlende kraft

FPV drone og carmount.

Produktionen drog mod Sønderjylland, Vejle og Roskilde hvor der blev filmet på Tour De France ruten med kamera mounts på biler, på den professionelle rytter Mads Wurtz, der blevet fløjet med drone, FPV og produktet blev optaget fra alle tænkelige vinkler – med 70 kilometer i timen.

I post produktion krævede lyden hele 13 forskellige spor for at skabe det helt rigtige lydbillede og filmen blev lavet i fire forskellige versioneringer til både hjemmeside, SoMe og som casevideo der kørte under Tour De France. 

Tilgang

Fødderne plantet i Danmark.

Tilbage til hvor det hele startede.

Made In Denmark kampagnen var for Ceramic Speed, som nu værende en international virksomhed et symbol på hvor det hele startede – i Danmark på de danske landeveje.

Kampagnen skulle stadfæste forbindelsen til Danmark, til Dannebrog og til den passion hele fundamentet virksomheden er bygget på.