PUMA KIDS

AW & SS i små størrelser

Film
Kampagnebilleder
Stillbilleder

PUMA KIDS

Tålmodighedens test

Det er tidlig morgen, der skal tages film og billeder af hele to kollektioner, modellerne er ankommet – de er to/tre år gamle og har ikke lyst til at lege med os!

Det er efterhånden noget vi har prøvet rigtig mange gange, at skulle bevæge os i øjenhøjde med de helt små, de lidt større og teenagerne. Gudskelov er det ikke noget der skræmmer os, tværtimod noget vi elsker. Locations bliver forhandlet til én stor legeplads, kameramændende, fotografer og instruktør hopper og danser til de helt store børenhits, og alle går all in på at skabe den sjoveste dag for de små. Med +20 par sko og tre timer til at fange dem i alle vinkler, er Puma Kids en af de gode udfordringer hvor både tålmodighed, pædagogik spiller en stor rolle, samt det at være omstillingsparat og kunne ryste nye tricks ud af ærmet på stedet.

FILM

4 kollektioner på en dag

Vi har i Faceoff Mediahouse lavet en model at få så meget kvalitets content i hus på så kort tid som muligt. Helt præcis fire kollektioner + et par New Arrivals kom i hus en produktiv dag i Aarhus. 

Ekstrem klar rollefordeling og forberedelse kan gøre det umulige muligt. En lysmester har sat hele scenen før produktionen møder ind, alle styles er kortlagt, navngivet, sorteret og tøj/sko hænger klar. En fotograf er altid klar til at hoppe ind når kameramanden er færdig, og omvendt. En sidder og sorterer og udvælger billeder til hver style, og en hjælper modellerne med instruktion. En kreativ og teknisk fabrik der kører som en velsmurt maskine og med højt humør. På een dag er kunden dækket ind, med indhold til næsten en hel sæson. Effektivt og sjovt for alle.