Nature Energy

Et samarbejde med den førende biogas virksomhed

Website

Frontløber for den grønne omstilling

Nature Energy tog kontakt til Faceoff Mediahouse med et ønske at optimere synlighed, kendskabsgrad og især tilgang til information i forbindelse med et nyt biogasanlæg i Holland. Hele biogas modellen handler om at skabe grøn og Co2 neutral energi, så effektivt som muligt. En ny hjemmeside til det Hollandske (og globale) marked skulle være klar, tre uger efter starten på samarbejdet. Effektivt. 

Hurtigt, men ikke forhastet.

Faceoff Mediahouse har været i dialog omkring forskellige projekter med Nature Energy, hvor timing altid skal passe ind i virksomhedens pipeline. Pludselig skulle der trykkes på speederen, og tale skulle hurtigt forvandles til en effektiv digital og kommunikativ process. 

Lynhurtigt blev der lavet et scope og project mapping, der blev tegnet og skitseret, og skitser blev hurtigt til grafikker og danske ord blev oversat til Hollandsk og Engelsk. Med en klar plan fra start, og et i forvejen fornuftigt kendskab til virksomheden, gjorde at byggeprocessen og kommunikationen gled let. Nature Energy er et eksempel på at man i Faceoff Mediahouse kan eksekvere i højt tempo, i højeste kvalitet og hvor vidt en bredde projekterne spænder. Om det er en global corporate virksomhed, efterskole, koncertturne eller andet – så elsker vi at bygge og skabe.  

Projekter