Rasmus Seebach
Zombie

Hitmager og hårdtarbejdende superhelt

Film

SEEBACH X FACEOFF MEDIAHOUSE

Rasmus Seebach

En af de dage med rigtig meget fart på. 

Rasmus og hans væbner Ankerstjerne havde en ide. Den var god, den var vild, den var ambitiøs. En klassisk superhelt vs. den klassiske skurk – der selvfølgelig havde kidnappet en superbabe. Ramus skulle nedkæmpe skurken og redde hans udkårne. Simpelt, men ikke helt. 

Gennem et væld af større produktioner, bred erfaring og netværk var det muligt at på én dag, samle et kæmpe hold, 10 ferrari’er, et fly, en yacht, et skib, car mounts på biler, og optage på i alt 7 forskellige locations med 12 forskellige scener. Heriblandt Rasmus der fløj et ægte fly, en stor kamp/stuntscene vi havde koreograferet og Rasmus der sejler en 15 meter lang båd. Alt sammen for en, på alle måder ekstrem 60 sekunders video. Vi elsker det. 

Afspil video
UDOVER SEEBACH TÆLLER REMSEN AF ARTISTER, EFTERHÅNDEN ET PAR STYKKER...

Rasmus Seebach, Tessa, Joey Moe, Tobias Rahim, Hjalmer, Fyr&Flamme, Jada, Benjamin Hav, Icekiid, Bathsheba, Alexander Oscar, Pauline, LittGloss, Shayleen, Kops, Moody, Rebecca Lou, Mads Christian, Jeru, Barbro, Angående Mig, Betty Bitschslap, Universal Music, Sony Music, Def Jam Records, Capitol Records, Official Music mv..