PUMA
faster handball

Høj fart, frihed & fællesskab

Film
Kampagnebilleder
Stillbilleder

PUMA x FASTER HANDBALL

Håndbold i nye klæder

Siden 2019 har vi udviklet og produceret et væld af forskellige kampagner til Faster Handball mærkatet. Vi har altid forsøgt at skubbe håndbold til at være endnu mere “cool” og forsøgt at fange essencen af sporten i forskellige miljøer, og med et altid top cast bestående af professionelle atleter.  

Afspil video
FILM

Autentisk vildskab og frihed til at skabe noget unikt!

Kampagnefilm, portrætter og tusindevis af billeder

Der har været et tæt samarbejde med det Danske herre og kvinde håndboldlandshold, som efterhånden er blevet venner af huset.

Der er blevet produceret kampagnefilm med både danske, norske, tyske og svenske spillere, dybdegående portrætter med Mathias Gidsel og Nikolaj Jacobsen, og filmet i mere end 9 forskellige byer i tre lande.

Billeder

Skandinavisk islæt og internationalt vingefang

Bevægelse, frihed og hårdt arbejde

Fælles for alle kampagner er, at Puma’s værdier visuelt altid er tilstede i vores film og billeder. Be brave, confident, determined, and joyful. Vi har værdisættet for øje og forsøger altid at indfange høj fart, frihed, fællesskab, hårdt arbejde og glæden ved sport og bevægelse.

Puma giver os mulighed for at eksperimentere og tænke ud af boksen. Vi har således de sidste tre år brugt en bred vifte af virkemidler, alt fra 1000 frames (super slow) optagelser, kodet lys, 360 graders kameraer, POV kameraer, grafikker, VFX og forskellige tekst og speak mæssige narrativer. 

Afspil video