Livestream

Et værdifuldt værktøj til de helt store oplevelser, en stærk online tilstedeværelse, eller formidling skal være lidt sjovere og fængende.

Hvorfor bruge os?

Det bliver ikke mere ægte end at være live

Det er hverken antallet af seere, personerne på scenen eller afsenderen bag, der er drivkraften. Det er fortællingerne, de følelser vi kan skabe for seerne bag skærmen og ikke mindst minderne og de gode oplevelser.

Forberedelse er key, for at en liveproduktion skal lykkedes. Der skal være hul igennem til alle kameraer, teknikken skal spille, præ-produceret indhold skal være loaded og klar. Men når alt kommer til alt, så er det øjebliksbilleder, der ikke kan redigeres, klippes og finpudset i post-produktion. Når ‘on air’ skiltet lyser rødt, er der ingen vej tilbage. Og det er lige præcis det, der får det til at kilde hos os, uagtet hvad der skal sendes live.

Med mange års erfaring,  et topprofessionelt hold og teknisk livestream setup, er det hele muligt. Hvad entet det er til konferencer, koncerter, foredrag, staff training eller en ekstra online tilstedeværelse.

Er du nysgerrig på at høre mere om mulighederne for dit næste projekt, så send os en mail på kontakt@faceoffmediahouse.com

Hvorfor du bør livestreame

5 gode grunde til at livestreame

Hvorfor bør livestream indgå i din online tilstedeværelse?

Der er uden tvivl flere grunde til, at du bør overveje at livestreame. Og du kender dem sikkert allerede. Men for en god ordens skyld, så får du lige vores bud. 

  • Det giver mulighed for at nå et større publikum på en omkostningseffektiv måde, da det er gratis at livestreame på mange platforme.

  • Det giver mulighed for at skabe en mere personlig og autentisk forbindelse med dine kunder og følgere ved at give dem mulighed for at stille spørgsmål og interagere med dig i realtid.

  • Det kan øge engagement og loyalitet fra dine kunder og følgere ved at tilbyde unikt og eksklusivt indhold, der kun er tilgængeligt gennem dine liveshow.

  • Det kan hjælpe med at generere leads og salg ved at tilbyde specielle tilbud og kampagner under dine liveshow.

  • Det kan bidrage til at øge din brand awareness og eksponering ved at nå nye kunder, der måske ikke ville have fundet dig på anden vis.

Alt i alt er livestreaming et værdifuldt værktøj for dig, der ønsker at opbygge og vedligeholde en stærk online tilstedeværelse og tiltrække og fastholde kunder.

Livestream er kommet for at blive!

Den ultimative måde at nå ud til din målgruppe på.

Livestreams er blevet en af de få måder, hvorpå man kan opleve live-begivenheder, møde andre mennesker og føle sig forbundet, selvom man ikke kan være fysisk til stede. Det er et værdifuldt værktøj til både at skabe underholdning, synlighed og formidling af værdifuld information.

Livestreams har givet mulighed for at nå et globalt publikum og tilbyde oplevelser, selvom man ikke kan være til stede i samme lokale. Det har også været en måde for kunstnere at holde kontakten med deres fans og fortsætte med at skabe indhold. Livestream er i stigende vækst da det fanger publikum, det skaber fællesskaber, nemme og mere underholdende formidlinger, og nogle gange et pusterum i sofaen derhjemme med en fed fed udsendelse.