Svendborg
Efterskole

Ny retning for Svendborg Efterskole. Kreativitet, diversitet, humor - afspejles i ny visuel identitet, website, film, billeder og grafik.

Projektopstart: 2019 – nu

Jeg havde på sidelinjen fulgt, hvordan FACEOFF på kort tid havde eksponeret sig selv –
som et nyt koncept og brand i gymnastikmiljøet.
Vi stod med samme udfordring – nyt koncept, nyt brand i efterskoleregi –
det var derfor naturligt at spørge om FACEOFF kunne hjælpe os?

Arbejdet med FACEOFF har 100% løftet vores visuelle- og mediemæssige profil,
som vi glæder os til at udvikle endnu mere.

Vi har ikke lyst til at anbefale FACEOFF som mediahouse til nogen, fordi vi vil have dem for os selv 😉

– Morten Andersson, forstander

Full service

Gylden mulighed for et "reset" og for at etablerer sig på ny.

Ny vin på nye flasker

Svendborg Efterskole ønsker at være en moderne, tidssvarende efterskole, som samtidig skriver sig ind i en friskoletradition og skolefællesskab med andre efterskoler og frie skoler. 
Svendborg Efterskole har en dobbelt opgave i både at slabe nye narrativer – og forholde sig til “gamle”/tidligere. Fokus ligger på at skabe nye – være kontinuerlige i genfortællingen, og kende de tidligere – men udelukkede son baggrund for den aktuelle etablering. 

Svendborg Efterskole er særlig i profilen i at samle 3 forskellige interessefællesskaber – Sport, Medie og Samfund. Samtidig med at de ønsker at give et moderne, tidssvarende bud på dialog, mangfolkelighed og medansvar som centrale elementer i det pædagogiske arbejde. 

Afspil video

Hjemme­siden skal informerer og skabe nysgerrighed.

Hjemmesiden

Hovedformålet med websitet/hjemmesiden at skaffe leads/besøgsdags tilmeldinger, som efterfølgende behandles via e-mail automation. To tydelige call to actions er konstant synlige på hjemmesiden: Bliv elev og Book en rundvisning. Disse er vigtigste bløde konverteringer, der kan foretages på hjemmesiden.

WordPress
Contact form 7
Active Campaign 

Billeder og film

VISUEL IDENTITET

Vores fotografering og filmstil fanger virklige øjeblikke i et autentisk og humoristisk univers. Vi stiler efter at fortælle historier som har relevans for nuværende elever og deres familier. Ydermere stiles der i høj grad efter, at være relevante for potentielt kommende elever og deres familier. 

Ved redigering af billede- og filmmateriale er der stor mulighed for at indkorporere grafiske elementer der understøtter budskabet. Her er reglen – der er ingen regler – så længe skolens brandfarver bliver brugt. 

Kvaliteten af billede- og filmmateriale skal være høj og gennemarbejdet, men ikke poleret. Vi ønsker at portrættere et ærligt billede af et efterskoleår, som både indeholder medgang og modgang.