PUMA x Gidsel

En ny tilgang til en skoreklame

Film
Kampagnebilleder
Stillbilleder

PUMA x GIDSEL

Den største håndboldstjerne, den nemmeste at arbejde med.

Faceoff Mediahouse har haft fornøjelsen af at arbejde med Gidsel af forskellige omgange. En profilleret profil – med total lav profil. Gidsel er en stor ja-hat, og tager imod alle vores ideer med et smil og stort engagement, uanset skader og uanset hvor han skal møde op i Danmark eller i udlandet. 

I stedet for at bruge ressoucer på vildt lys, dyre locations eller en kompleks post-produktion pådrog vi denne opgave med en ny tilgang. 

Gidsel var på dette tidspunkt skadet, og da han hverken kunne hoppe eller løbe valgte vi at gå med ideen om at fortælle om hans baggrund, vejen til landsholdet, op og nedture. Et portræt “forklædt” i en reklame hvor fokus lå på alt det der ligger før succes, hvad succes medfører af udfordringer og en integration af skoen som værende den bedste medspiller. 

Afspil video
FILM

Historik skabte værdifuld content.

Til portrættet havde vi den fordel, at have filmet Gidsel tidligere. Vi kunne drage fordel af tidligere produktioner og skabe et ekstra visuelt led, uden en meromkostning. 

Som ekstra bindeled i fortællingen allierede Puma os med Landstræneren Nikolaj Jacobsen, der gav en ekstra vinkel og dimension på Gidsels rejse. Portrættet blev lavet i forskellige versioneringer og længder, primært til brug i Danmark og Tyskland.